Standard.al

“Nuk kam asnjë lek”/ Stefi Prifti: Rama i quajti sardele njerëzit që shkojnë në club natën, nuk marr vesh se çfarë bëhet këtu

0

Vëllezërit korçarë, Endri dhe Stefi Prifiti ishin pejse e emisionit “Ora Verore” në RTV Ora.

Ndër të tjera ata kanë folur edhe për faktin se qeveria ka ndaluar muzikën nëpër lokale e clube pas orës 8.

Ata shprehen se janë të prekur nga situata që ka krijuar pandemia e koronavirusit dhe se nuk kanë lekë.

Endri PriftiJemi të kujdesshëm me shpenzimet, fëmijët tanë nuk po blenë më gjë, por kjo nuk do të thotë që ne të mos funksionojmë me gjërat më të domosdoshme për mënyrën e jetesës.

Stef Prifit: Ka artistë që kursejnë lekë, kurse unë për shembull të gjitha lekët që kam i shpenzoj dhe e vërteta është që unë s’kam më asnjë lekë. Është një dëm shumë i madh që i ka bërë familjes sime dhe mua.

Stefi ka përmendur dhe kryeminstrin Rama të cilin e quajti Covid.

Stefi Prifti: Ai tha se të gjithë njerëzit që dëgjojnë muzike natën janë sardele dhe që mbyllen nëpër kuti. Ata njerëz që investojnë në famijet e tyre, që hapin clube restorante i quajti kuti. Nuk marr vesh se çfarë bëhet këtu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.