Standard.al

Lufta kundër koronavirusit/ Kompania “Johnson & Johnson” jep një miliard dollarë për vaksinën në SHBA

0

Qeveria amerikane njoftoi sot për një investim të ri prej një miliard dollarësh në projektin për vaksinën të kompanisë “Johnson & Johnson”, me të paktën 100 milionë doza të garantuara të saj.

“Kjo shumë e re do të financojë një projekt demonstrimi për prodhimin në shkallë të gjerë të vaksinës eksperimentale”, tha qeveria.

Gara për vaksinat kërkon fillimin e prodhimit paralelisht me provat klinike dhe potencialisht në humbje, edhe para se të dihet nëse vaksina është efikase.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.