Standard.al

“Kush është sharlatani këtu?!”/ Goxhaj: O Skënder Brataj, erdhe vetë si cjapi te kasapi vetë te thertorja ime ligjore….

0

Nga Avokati Altin Goxhaj

 

O Skënder Brataj, erdhe vetë si Cjapi te Kasapi vetë te Thertorja ime Ligjore se mbetën shqiptarët e shkretë duke ardh me këmbët e veta te Thertorja juaj e PLANdemisë së e-Diktaturës 😀

Nga Avokati Altin Goxhaj Vs Qeveriu

KUSH ËSHTË SHARLATANI KËTU?
Avokati që denoncon njësoj si Avokatët (jo mjekë) të Gjyqit të Nurembergut kundër Mjekëve Nazist që bënin eksperimente në Aushvic apo Mjeku i specilizuar në urgjenca dhe operacione për fryrje buzësh dhe gjoksesh dhe flet me kompetencë 24 orë në ditë në 2-3 ekrane në ditë sikur është virolog apo epidemiologjist?

(Kujtesë për nesër sps do të hedh në gjyq për shpifje dhe fyerje për akuzat mbase të rekomanduara nga Endri Fuga për diplomat e mia, kompetencën profesionale dhe raportin tim me shtetin)

PYETJE PËR TY KUSH ËSHTË SHARLATANI KËTU?

🅰️
📌 të flasësh si avokat për “sovranizmin biologjik” (term i BBC) dhe 📌 liritë dhe të drejtat e tua në kohë “Gjëndje Juridike të Fatkeqësisë Natyrore” dhe masash të jashtëzakonshme që shkelin kushtetutën, 📌 të flasësh për të drejtat e tua për të mos qenë kavie njerëzore për eksperimente me vaksina, 📌 për të drejtat e tua për të refuzuar vaksinimin si çdo e drejtë njerëzore për të vendosur se çfarë do të bësh me trupin tënd,

apo

🅱️
📌 të flasësh me kompetencë çdo ditë prej 6 muajsh në 2-3 televizione/ditë për virologjinë, epidemiologjinë, infeksionimizmin mgjths profesionin dhe specializimin e ke si kirurg estetik, pra që bën gjokse dhe lipsting, pra që e vetmja njohuri që ke në mjekësi është ndihma e urgjencës dhe fryrja e gjokseve dhe buzëve?

🅰️ Avokati Altin Goxhaj AntiPLANdemi të Covid 19(84)
🅱️ Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Btataj si oficer i Kapterr Ramiut

Ndaj nesër të drejtohem publikisht ty nëse je sharlatan i Epidemiologjisë për pasojat ligjore që ka një mjek sharlatan që nuk është i specializuar
(s’keni as njohuri të fushës të dokumentuar në CV tënde me 3 faqe apo prezantimin e Spitalit të fryrjes së gjokseve dhe buzëve ku ke punuar në Itali para se Rama të të bënte Drejtor të Urgjencës me rrogë 10 herë më të ulët)
në virologji, infeksione, e le më në epidemiologji jo e jo
por veç në urgjenca mjekësore dhe fryrje gjoksesh dhe buzësh dhe megjithatë ti këndon çdo natë në çdo ekran si eksperti kombëtar i virologjisë, epidemiologjisë dhe PLANdemisë 🙂

Po ashtu edhe me pytjen ligjore se ku dhe kur e ke marrë titullin e pretenduar Profesor i Assocuar (foto e fundit) dhe ku janë punimet e tua shkencore se nuk rezulton në asnjë institucion brenda dhe jashtë Shqipërisë që të ketë një titull të tillë!

Ti në fakt u fute mes meje dhe PS-PD, si qen sulmi për të bërë diversion në media pas aksionit tim ligjor kundër Planit PS-PD për ta kthyer popullin shqiptar në Kavien e Vaksinave, por unë do ta përdor shpërthimin tënd për të rritur intensitetin e sulmit tim kundër PLANdemisë së Diktaturës Sanitare Orwelliane të Covid19(84).

Por po nesër do të drejtohem ty si anëtar i Byrosë “Teknike” dhe Shtabit të Oficerëve të Kapterr Ramiut të e-Diktaturës së PLANdmeisë për mbi 20 pyetje bazë për transparencën e mohuar mbi PLANdeminë! Kanë 10 ditë kohë të përgjigjen sipas ligjit për të drejtën për Informim!

Pra “deshnët të vënit vetlla por do nxirrni sitë” 😀 siç i thoni ju nga Kanina 

Të kujtoj se sot përfundova Padinë Civile dhe Penale ndaj teje për fyerje, shpifje, dëmtim reputacioni, etj 😀

Erdhe si Cjapi te Kasapi vetë te Thertorja ime se mbetën shqiptarët e shkretë duke ardh me këmbët e veta te Thertorja juaj e PLANdemisë 😀

P.s.
Në lidhje me infektimin tënd me Covidit19(84)
(për aq kohë sa keni bllokuar me ligj të drejtën e çdo institucioni shtetëror dhe privat për të bërë testime me tampon dhe keni krijuar monopol veç te një institucion politik i Qeverisë si ISHP për këto testime),
asnjë pretendim i nominuar nga vetë ju nuk mund të merret për bazë
se në fund të fundit tastierë kompjuteri është ajo që “vendos” je apo s’je 🙂
Nga ana tjetër çdo pretendim për sëmundje duke qenë si kokrra e mollës si shumica e shqiptarëve që e kanë kaluar gripin aktual përkatës me emrin covid19,
referuar pasigurisë që kanë veç testimet me tampon
(sipas burimeve ndërkombëtare të besueshme testi i tamponit nuk është i sigurtë 100%),
më jep të drejtën të them me plot gojën jo veç për ty por për gjithë nominimet që u bën Qeveriu ushtarëve të PLANdemisë si ty apo Veliaj që “gjoja jeni sëmurë me covid ju që e kaloni si kokrra e mollës”.

Fotografia e Av Altin Goxhaj
Fotografia e Av Altin Goxhaj
Fotografia e Av Altin Goxhaj
Fotografia e Av Altin Goxhaj
Fotografia e Av Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.