Standard.al

Mbyllet një tjetër çerdhe në Tiranë, dy punonjëse rezultojnë me Covid-19

0

Mbyllet një tjetër çerdhe në kryeqytet si pasojë e Covid-19.

Këtë radhë ka qenë çerdhja nr. 42, ku dy punonjëse, një edukatore dhe një punonjëse tjetër rezultuan pozitive me koronavirus.

Menjëherë pas rezultatit te tamponëve ditën e djeshme u vendos mbyllja e çerdhes dhe u njoftuan prindërit.

Mësohet se edhe pjesës tjetër të stafit i është bërë tamponi dhe pritet përgjigje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.