Standard.al

“Rilindja” e Edi Ramës si regjimi i ajatollahëve në Iran!

0

Ish-deputeti demokrat Gent Strazimiri ka bërë një krahasim mes regjimit politik të Iranit dhe regjimit që po instalohet nga rilindja e kryesuar nga Edi Rama.

Përmes rrjeteve sociale, Strazimiri shprehet se edhe regjimi i ajatollahëve në Iran, drejtohet nga partia me emrin “Baath” që në shqip përkthehet “Rilindje”, dhe ngjyrën e ka mavi!

Reagimi i Strazimirit

Regjimi i ajatollahëve në Iran, drejtohet nga partia me emrin “Baath” që në shqip përkthehet “Rilindje”, dhe ngjyrën e ka mavi!

– Mbyt lirinë e fjalës,

– lejon vetëm “opozitën” që ka krijuar vetë,

– dalë nga “zgjedhje” që i fiton vetëm vetë,

– dhe kritikëve (botës së lirë) u përgjigjet me argumentin:

* Jemi vend sovran, me parlament legjitim…

Gjeni ndryshimin mes dy regjimeve, simboleve, “argumenteve”, retorikës, madje dhe veshjeve mes zyrtarëve të tyre…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.