Standard.al

SPAK shpall moskompetencën për 20 urdhër-arrestet për dosjen 339

0

Prokuroria e Posaçme Anti-Korrupsion shpall moskompetencën për dosjen “339” lidhur me hetimet për krimin zgjedhor. Gazetarja Glidona Daci raporton se tashmë hetimet do të transferohen në Prokurorinë e Rrethit Durrës.

Gjykata e Posaçme Antikorrupsion nuk ka ndryshuar asnjë masë sigurie për 20 personat për të cilët u lëshua urdhër arrest, duke lënë në fuqi masat e sigurisë për 10 prej tyre 7 “Arrest në shtëpi” dhe 3 “Detyrim paraqitje” vijon…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.