Standard.al

Rama kërkon të ndryshojë Kushtetutën për 6 ditë!!!

0

Nga Ylli Dylgjeri

 

Kërkova në Google se çmund të bëhet për 6 ditë ?
Përgjigja: Për 6 ditë mund te ngelesh vetëm shtatzëne!
Edhe kjo barrë, kur është gruaja pjellore.

Po Bibla çthote?
Kështu Perëndia krijoi njeriun simbas shëmbëlltyrës së vet, simbas shëmbëlltyrës së Perëndisë; Ai krijoi mashkullin e femrën. Zanafilla 1:27Atëherë Zoti Perëndi formoi njeriun nga pluhuri i tokës, i fryu në vrimat e hundës një frymë jete, dhe njeriu u bë një qenie e gjallë. Zanafilla 2:7
Pra i fryu njeriut te vrimat e hundës, Jo si Rama që i fryn në vesh Murrizit & Co!

PD dhe LSI kanë të drejtë. Nuk është çështje barre…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.