Standard.al

Rama nis të shpërblejë ‘opozitën’ parlamentare/ Ja emërimi që ka bërë ditën e sotme…

0

Mbështetja e dhënë në parlament dhe në lojërat politike ndaj Ramës, ka bërë që deputetët të cilët e mbajnë veten për në opozitë, të nisin të shpërblehen.

Kështu ka ndodhur me deputetin e ‘opozitës’ Edmond Stojku.

Vetëm 2 ditë më parë drejtoresha e Tatimeve, Dalina Ibrahimaj ka vendosur të emërojë si përgjegjës të sektorit të Pastrimit të Parave në Tatimeve, Edar Stojkun.

Stojku është djali i deputetit gjoja opozitar, Edmond Stojku, i cili nuk ka lënë asnjë nismë në Kuvend të Edi Ramës pa mbështetur.

Kështu që mbështetja e dhënë në Kuvend për Ramën, është shpërblyer duke i emëruar djalin në një post të rëndësishëm në Tatime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.