Standard.al

“Pas hapjes së listave po vjen dhe hapja e burgjeve!”

0

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar vendimin e PS për ndryshimin e Kushtetutës që sjellë hapjen e listave dhe lirimin e disa të burgosurve të rrezikshëm.

“Pas hapjes së listave po vjen dhe hapja e burgjeve! Të dënuarit e përjetshëm kërkojnë lirim me kusht”,- shkruan Dylgjeri në Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.