Standard.al

Britania fillon testimet në masë të vaksinës kundër koronavirusit

0

Britania po përgatitet për të testim te njerëzit të një antitrupi që mund të mbrojë më të prekurit nga koronavirusi.

Kompania me bazë në Cambridge planifikon të testojë trajtimin e tij 3 minutësh te 30 britanikë në muajin që vjen.

Nëse testimet provojnë se mjekimi është i sigurtë, do të planifikohet një terapi.

Ajo besohet se do të bëhet fillimisht te mijëra njerëz dhe më vonë do të përhapet në të gjithë popullsinë.

Fokusi kryesor janë më të moshuarit, të cilët janë dhe më të rrezikuar nga sëmundja.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.