Standard.al

Rëndohet situata e covid-19/ Kosova drejt gjendjes së jashtëzakonshme

0

Kryeministri i Kosovës, Abdullah Hoti deklaroi pasditen e sotme se do të shkohet drejt shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme.

Edhe pse nuk e shprehur që kjo gjendje është shpallur tani, Hoti tha se do të merren një sërë masash të shumta në lidhje me kontrollin e pandemisë.

Në konferencën e tij, Hoti është shprehur se gjatë pasdites së sotme do të votohen masat e reja, të cilat kanë vënë në angazhim të gjithë qeverinë.

 

Gjithashtu edhe policia dhe FSK-ja do të jetë në gatishmëri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.