Ish deputeti i PD Klevis Balliu ka publikuar ne Facebook dy video nga permbytjet ne Pogradec, per te cilat akuzon kryeministrin Rama, se per shkak te vjedhjeve te shumta, keto zona i ka lene ne harrese.

Postimi i plote:

POGRADECI PËRMBYTET PËR SHKAK TË VJEDHJEVE TË RAMËS.

Kjo është qeveri e makthit, e vjedhjes dhe e bandave. Asnjë masë nuk merret nga pushteti lokal dhe ai qëndror për qytetet dhe qytetarët.

Qyteti i Pogradecit përmbytet në verë ndërsa pushteti lokal dhe ai qëndror nuk ekziston.

Prej 8 vitesh Pogradeci është lënë në harresë, e janë pikërisht vjedhjet e pushtetit të Rilindjes që shkatërrojnë qytete dhe vjedhin qytetarët.

Të bashkohemi së bashku për të shpëtuar këtë qytet të bekuar nga i mallkuari Edvin Rama.