Standard.al

OSHEE: Punime në Tiranë, ja zonat ku do të stakohet energjia për disa orë

0

OSHEE me anë të një lajmërimi për mediat shprehet se per shkak se jane duke u bërë punime në disa kabina në Tiranë, do te kete shkeputje energjie ne disa zona.

Njoftimi i OSHEE-së:

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 13-14 korrik

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Mëzez dhe punimeve në disa kabina në Tiranë, në datat 13-14 korrik do të stakohet energjia në këto zona

13 korrik 09:00-15:00

Pjesërisht “Rruga e Dibrës”, pranë Medreseë, fshati Allgjatë

14 korrik

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza” dhe “Fortuzi”

12:00-15:00

Rruga “Mine Peza”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.