Standard.al

Henze replikon ashpër me Hajdarin: Po mbështet një qeveri mafioze. Vendit nuk i duhen deputetë të tillë….

0

Këshilltari i CDU-së, Martin Henze ka replikuar me deputeten Rudina Hajdari për ndryshimet Kushtetuese. Në një postim në Twitter, Heneze shprehet se Hajdari po mbështet një qeveri mafioze që është akuzuar për vjedhje të zgjedhjeve.

Henze shprehet se ndryshimet kushtetuese nuk mund të behet nga deputetët pa ligjitimitet dhe shton se  Gjykata Kushtetuese mund të rrëzojë çdo vendimmarrje të këtij Kuvendi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.