Standard.al

Loja vazhdon… Rama përballë Murrizit (FOTO)

0

Që prej orës 19:00 ka nisur takimi i opozitës parlamentare me kryeministrin Edi Rama për Reformën Zgjedhore. Nga foto e zbuluara nga brenda takimit, duket se Murrizi, Stojku, Hajdari dhe Stojku jane të buzëqeshur edhe pse mësohet se kryeministri Rama është kundër listave të hapura, kërkesë e këtyre të fundit. Opozita parlamentare është shprehur se nuk do ta votojnë marrëveshjen e arritur mes palëve në Këshillin Politik për Reformën Zgjedhore, nëse nuk plotësohen kushtet e tyre, listat e hapura, rritje të pragut elektoral në 5 % dhe ndalimi i koalicioneve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.