Standard.al

Haki Abazi flet për akuzat e Bolton: Kemi qenë në dijeni për planin Thaçi-Vuçiç për ndarjen e Kosovës

0

Në një lidhje me Skype nga Prishtina për “A-Show” në Syri TV, ish zv.kryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka komentuar zhvillimet e fundit në Kosove.

Sa i përket deklaratave të John Bolton se, udhëheqës në Kosovë e Shqipëri qëndrojnë pas planit për ndarjen e Kosovës, Haki Abazi dha këtë përgjigje: “Ne e kemi ditur dhe e kemi thënë qartë se, ne jemi në dijeni për planin e Thaçit dhe Vuçiçit për ndarjen e Kosovës. Do duhej të ngriheshim në këmbë për këtë situatë alarmante. Plani i ndarjes ka ekszistuar dhe vazhdon të ekzistojë. Nuk është vetëm ndarja ajo që u përgatit për tiu imponuar Kosovës, përfshirë edhe Ramën, për të shpëtuar lëkurën e Thaçit u prish rendi kushtetues e demokratik në vend”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.