Standard.al

“Turp për profesionistët langaraqë, që fajësojnë popullin për pandeminë”

0

Nga Petrit Vasili

 

Turp per profesionistet lengaraqe, qe fajesojne popullin per pandemine.

Turp per profesionistet lengataqe që s’jua mban ti thone te verteten ne sy kryeministrit qe dhunoi gjithshka dhe cdo rregull te pandemise.

Turp per profesionistet lengaraqe qe mbyllen gojen kur Kryeministri me mijra police dhunoi cdo rregull dhe shembi teatrin.

Lexojini ç’ka thene kryeministri mor lengaraqe dhe trimerohuni nje sekonde te vetme ne emer te profesionit dhe humanizmit ndaj njerezve dhe tregoini vendin sharlatanit

Lexojini pra dhe skuquni… :

Rama ne 2 maj deklaronte:

“Albania the Best. Çudi e madhe ëëë?! Strategji jo, plan jo, teste jo e jo, mjekësi jo që jo, qeverisje jo dhe jo, po ja që kur hap sytë e shikon, na del Shqipëria më mirë se tërë dynjaja deri tani në bilancin e kësaj lufte të mallkuar”, shprehej Rama.

Ja cfare thoshte po ky Rama ne 2 qershor:

” doni, nuk doni ju, që insistoni të flisni nga distanca sociale, ndërkohë që unë përgjigjem, ky është një sukses i madh fare i shtetit shqiptar, i shëndetësisë shqiptare dhe i popullit shqiptar, padiskutim – deklaronte Rama më 2 qershor.

Me 18 mars Rama refuzonte perdorimin e maskave:

“Maska nuk është e nevojshme nëse nuk jeni pozitiv. Po përdoret kot! Për shembull, po përdoret në supermarket sepse ekziston frika nga afërsia e tjetrit, por është e kotë”.

Me 17 mars Rama refuzonte te bente testime ja cfate thoshte:

“Ne s’kemi nevojë për testime, duhet të sillemi sikur e kemi virusin..”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.