Standard.al

Shqiptar, për çfarë të r*uhet?!

0

Nga Dritan Shano

 

Shqiptarët janë varfërue e cektue aq shumë sa nuk po i rruhet fare për tradhtinë kombëtare të kryer nga njerëz që paguhen me rrogë udhëheqësi nga ata vetë, si këtu në Shqipëri, ashtu dhe në Kosovë.

Shqiptarët e Kosovës i kanë msy plazhit sikur nuk është toka e Kosovës ajo që do i shkojë Serbisë. Shqiptarëve të Shqipërisë i është ngrit damari në ballë prej Turit të Ministrisë së Arsimit, por se planet për t’i shkul tokë Kosovës kanë filluar prej këtu nuk po i bezdis hiç …

Kemi një heshtje kurvash që sapo kanë kry punë dhe kanë marrë paret

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.