Standard.al

Horrori i Kombinatit/ Anila Hoxha: Nuk dihet cilin religjon ndiqte familja 5 vitet e fundit

0

Në pjesën e dytë në Open në Top Channel po flitet për horrorin eKombinatit që ka shokuar mbarë opinionin publik në vendin tonë. Gazetarja Anila Hoxha tha se në deklaratën e parë të mbijeuarës së vetme, Blerta Josifi nuk thuhet se cilin religjon ndiqnin 5 vitet e fundit.

“Në deklaratat e motrës nuk thuhet se cilin religjon kanë ndjekur 5 vitet e fundit. Ajo ka thënë që më herët kanë ndjekur Kishën Ungjillore në Përmet dhe pastaj ka ndjekur Dëshmitarët e Jehovait. Në deklaratë Blerta tregon se vitet e fundit ritet i bënin në shtëpi dhe besonin tek ringjallja. Pra ka një paqartësi cili religjon kanë ndjekur”- tha Anila Hoxha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.