Standard.al

“Auron Tare ka marrë përsipër të denigrojë Martin Camajn dhe Ernest Koliqin, duke thënë se “paskan qenë të lidhur me spiunazhin”

0

Nga Enver Bytyçi

E di se është strategji politike e Rilindjes që t’i denigrojë nacionalistët e mëdhenj të këtij kombi! Por nuk prisja që për këtë të fliste Auron Tare. T’ia linte Taulantit këtë lojë të fëlliqur! Nga ana tjetër, së paku Tare dhe kushdo që flet në emër të Partisë së Gramozit duhet të ruajnë të njëjtin standard edhe për ata që mbështesin PS-në e Rilindjen, duke filluar te Kadare e kreu i Kuvendit e deri në fund të rrjeshtit! Do të vijë dita që këta të paudhë ta akuzojnë edhe Patër Gjergj Fishtën si “të lidhur me spiunazhin e Vatikanit”! O Zot! Po rikthehet diktatura e pas Kongresit të Përmetit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.