Standard.al

“Virusi na zuri nga këshillat e mjekëve adhamudhe, jo nga pandemia!”

0

Nga Ylli Dylgjeri

 

Virusi na zuri nga këshillat e mjekëve adhamudhe,
Jo nga Pandemia!

Këshillat:
Në fillim na thanë nuk duhen maska dhe doreza!
Më tej na thanë nuk ka nevojë për tampone!
Më tej na thanë se virusi bie kur nxehet koha.
Na binden se nxorën zëdhenje tëre plakat e shëndetësisë. Na kufizuan lirine.

Me tej, si shkuan keshillat:

Kurba na doli kurvë. Lëvizte vend e pa vend e nuk i tregonte pacientet (klientet) etj, etj.
Rinovuan zëdhënjen. Mbajten bosh shtreterit spitalor.
Realizuan blerjen e paisjeve shëndetsore.
Rezultati:
Vendi i pare ne Europe qe sna futi virusi ne grope

Nderkohe bota i kish bere të detyrueshme edhe maskat edhe tamponet edhe lirine edhe kurben.
Virusi ra.

Po tani?
Tani, 56, 65, 72, 80, 85, 90 ….te infektuar çdo dite.
Per te vdekurit ska me frike. Po ngjajme si Afrike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.