Standard.al

Një spot spektakolar elektoral/ Trump: Parësore, që Qeveria të jetë e kontrolluar nga qytetarët

0

Një spot i kuruar në çdo detaj ai i shpërndarë së fundmi nga administrata Trump në kuadër të fushatës elektorale, situatës që po kalon vendi prej Covid-19 dhe “aktorëve” që po mundohen me çdo kusht të sjellin rendin e vjetër në pushtet.

Në fjalinë hyrëse të spotit Presidenti Trump deklaron: “Ajo që ka rëndësi me të vërtetë nuk është se cila parti kontrollon qeverinë por që Qeveria të jetë e kontrolluar nga qytetarët”.

Më tej në spot, Presidenti Trump deklaron se establishmenti kërkon të mbrojë veten e vet dhe jo qytetarët amerikanë.

Edhe kolona zanore e përzgjedhur me tekstin e saj janë tepër sinjifikative për mesazhin që kërkon të përcjellë Presidenti i SHBA.

Për të mos u humbur spoti i plotë:

 

 

  • Material i pergatitur nga : STANDARD.AL

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.