Standard.al

Mirela Bogdani: Duke përzgjedhur më të mirët si kandidat për deputet

0

Nga Mirela Bogdani-

Nga fillimi i fazes se pare te perzgjedhjes se kandidateve per deputete te PD-se, me koleget Aldo Bumci dhe Roland Bejko! Si cdo gje e ideuar dhe aplikuar per here te pare, procesi do kete sfida dhe veshtiresi, por pavaresisht ketyre te ekipet e mrekullueshme te degeve 6, 7 dhe 8 te Tiranes pame nje perkushtim dhe entuziasem per ta kryer ket proces me sukses. Parlamenti shqiptar ka arrit graden “Zh” dhe nivelin me te ulet te degradimit ne 30 vjet demokraci, prandaj zgjedhja e njerezve te duhur ne te kater grup-kriteret, arsimor, profesional, politik dhe moral, eshte kthyer ne nevoje imperative, per te cuar ne institucionin me te larte ligjvenes me te miret dhe me perfaqesuesit!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.