Standard.al

Nesho: 3 aventurierë të përfshirë në një plan të Vuçiçit kundër interesave të Shqipërisë

0

I ftuar në “Tempora” nga Sonila Meço, diplomati Agim Nesho tha se plani i Vuçiçit ishte kundër interesave të Shqipërisë dhe bëhet për të rritur dominimin e Rusisë në Ballkan.

Nesho: 3 aventurierët të përfshirë në një plan të Vuçiçit dhe përfitimet kanë qenë vetëm për atë idenë e tyre për të mbetur në histori. Kanë qenë kundër interesave të Shqipërisë. 

Kanë afruar një marrëveshje të tillë në një moment shumë kritik kur vetë perëndimi ka problemet e tij.

Këta për të rritur dominimin e Rusisë në Ballkan me të gjitha mënyrat, për të arritur një marrëveshje jo transparente. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.