Standard.al

Lërini djemtë, shikoni si do dukeshin femrat e showbiz-it shqiptar kur të plaken…

0

Pasi eksperimentuam si do dukeshin VIP-at në gjininë e kundërt dhe si do dukeshin disa nga djemtë e showbiz-it kur të plaken, erdhi koha të eksperimentojmë me disa nga femrat shqiptare të estradës. Kemi zgjedhur disa nga femrat më “in” të momentit. Ndryshe nga djemtë, shumica e vajzave qëllojnë thuajse me të njeëtën bukuri, sigurisht përveç disa rrudhave të cilat janë mëse normale. Shikoni në fotot më poshtë vajzat e showbiz-it do në moshë më të madhe:

 

  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.