Standard.al

Ja si dukej ish-kryeministri Aleksandër Meksi 60 vite më parë kur u diplomua

0

Ish-kryeministri i parë demokrat Aleksandër Meksi ka postuar foton e tij kur u diplomua. Ai shkruan: “Si sot 60 vite më parë 30 qershor 1960 mbarova studimet e larta dhe u diplomova inxhinier ndërtimi në Degën e Ndërtimit të Fakultetit të Inxhinierisë të Universitetit të Tiranës”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.