Standard.al

Albana Shtylla zgjidhet kryetare e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit

0

Albana Shtylla eshte zgjedhur në krye të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit.

Shtylla u zgjodh me votim nga anëtarët e tjerë të Kolegjit të Posaçëm, dhe do te zëvendësojë në detyrë Natasha Mulajn, mandati 3-vjeçar i së cilës mbaroi.

Më herët, Albana Shtylla ka qenë anëtare e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Drejtore në Ministrinë e Punës dhe Çështjeve Sociale, Sekretare e Përgjithshme e Kuvendit të Shqipërisë dhe Drejtore e kabinetit të Avokatit të Popullit.

Që prej themelimit të KPA-së, ajo është një prej gjyqtareve në institucionin që bën verifikimin përfundimtar të magjistratëve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.