Standard.al

Kreu i shtetit shpërndan intervistën e anëtares gjermane të Komisionit të Venecias, ja mesazhi i Metës

0

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka shpërndan intervistën e anëtares gjermane të Komisionit te Venecias, duke e shoqëruar me mesazhin e Tij, ku thotë se është koha për ZBATIMIN KORREKT të REKOMANDIMEVE të Komisionit të Venecias, përmes BASHKËPUNIMIT TRANSPARENT dhe KONSTRUKTIV.

Postimi i plotë

Komisioni i Venecias mbi Shqipërinë: Nuk ka vend për interpretime

PO, NUK KA MË VEND PËR INTERPRETIME!

Tani është koha për ZBATIMIN KORREKT të REKOMANDIMEVE të Komisionit të Venecias, përmes BASHKËPUNIMIT TRANSPARENT dhe KONSTRUKTIV.

Është shumë e rëndësishme që Komisioni i Venecias do të ndjekë edhe zbatimin e rekomandimeve të tij të fundit për Gjykatën Kushtetuese dhe Gjykatën e Lartë.

Po kështu rekomandimet e Komisionit të Venecias janë në ndjekje nga Parlamenti Europian dhe vendet anëtare.

Kjo është e vetmja rrugë drejt çeljes së negociatave dhe funksionimit të shtetit ligjor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.