Standard.al

Ky i lëçituri e di që në një takim të nivelit të tillë nuk rrihet me duar në xhepa?!

0

Nga Elona Caslli 

Këtë të lëçiturin, që na e servirën si kokë të madhe, e udhëzon kush mbi protokollin që ndiqet në kësi rastesh?!

Me duar në xhepa mund të rrihet në radhë kinemaje teksa pret dhe bisedon me këdo, veç që të ndiesh sa më pak aktin e dhimbshëm të pritjes.

Ky i lëçituri, duhet të kuptojë se në një takim të tillë nuk përfaqëson veç fytyrën e tij; me këtë të fundit mund të bëjë ç’të dojë. Kur përfaqëson fytyrën e një kombi, atëherë nuk mund të bësh më çka do, por duhet të bësh çka duhet.

Post Scriptum- I lëçituri para se të lexojë librat për të cilët e lëvdon Rama, bën mirë të hapë fjalorin dhe të lexojë kuptimin e fjalës ” Protokoll”.

Elona Caslli

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.