Standard.al

Tullumbacat e zinj para Kryeministrisë! Aleanca proteston ndryshe

0

Aleanca për Teatrin iu rikthye sot protestave të tipit “Flashmob”. Pa asnjë lajmërim, ata filliisht u mblodhën në vendin ku ishte godina e Teatrit dhe ndërtuan posterin e TK sic ka qenë.

Më pas ata ju drejtuan Kryeministrisë, ku para saj hodhën në ajër tullumbaca të zinj.

Menjëherë pranë tyre janë afruar  pesë makina të policie.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.