Standard.al

Goxhaj publikon videon: Zdromsin më të madh na e kanë hipur mbi qafë si Kryetar Bashkie

0

Nga: Altin Goxhaj

Mua kjo video më pëlqen shumë! Sinqerisht! Sps nuk ka kënaqësi më të madhe se sa të shohesh videon dhe të përfytyrosh fytyrën e çdo zdromsi votues dhe lëpirës të tij kur sheh videon dhe shpërblimin për lëpirjen dhe votën 🙂
Sa për ne të tjerët, ne kemi fshi gjthm b.. me kshu fytyrash si e këtij 🙂 Ndaj e ka këtë urrejtje hakmarrëse.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.