Standard.al

‘Zgjidhja, shkatërrimi i sistemit të ngritur nga qeveria Rama’

0

Nga Klevis Balliu

 

Shqipëria nuk po qeveriset. Pandemia nuk po luftohet. Korrupsioni nuk po bllokohet. Qytetarët nuk po ndihmohen dhe si rrjedhojë vendi po destabilizohet si nga ekonomia ashtu dhe siguria. Injektimi i shoqërisë me injorancë në çdo skaj nga matura e deri tek emisionet e natës ka zhbërë mundësinë e analizës dhe debatit në interes të qytetarit.

Zgjidhja është shkatërrimi i sistemit të ngritur nga qeveria duke larguar mekanizmin që ve në lëvizje vetë sistemin. Mekanizmi është vetë Edi Rama dhe qeveria e tij.

Sot lufta kundër tij është detyrë kombëtare në të kundërt bëhemi bashkëpunëtor në krimin e Ramës kundër kombit tonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.