Standard.al

Prova/ Si sot 29 vjet më parë PPSH thjeshtë ndërroi emrin në PS (Video)

0

Nga Avokati Altin Goxhaj

SOT 79 VJETORI I PPSH QE THESHT NDRYSHOI EMRIN NE PS PARA 29 VJETESH!
Ja e verteta! Per ata qe se dine:
PARTIA E PUNES SE SHQIPERISE e krijuar nga serbët pas 50 vjetesh vrasje, terror komunist, pushkatime dhe burgime, varferim dhe shkretim, izolim dhe depersonalizim, thjesht nderroi emrin ne PARTIA SOCIALISTE E SHQIPERISE!!!
Gjoja 29 vjetori! 79 Vjet PPSH qe nderroi emrin si Roshi i Kavajes per t’ju fshehur te shkuares kriminale!!!
Popull pa memorie! Prandaj sot jeni në prag të shuarjes me racë e farë nga Axhenda Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë nga shqiptarët dhe RiPopullimijn e saj me arabë, afrikanë, aziatikë sipas planit serb në Memorandumin famëkeq të Vaso Çubrilloviç në 1937 për Dëbimin e Shqiptarëve nga Ballkani dhe mbi të cilin u themelua dhe Partia Komuniste Shqiptare si seksion kuisling i Partisë Komuniste Jugosllave!

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.