Standard.al

Me foto/ 3 Peshqit e kapur sot: EDvEri, Leshi dhe Veliu

0

Nga: Altin Goxhaj

FITORJA E PARË KUNDËR KAPTERR RAMIUT, GJENERAL LESHIT & IDIOTIT VELIU pas hapjes së Gjykatave:
ARRESTIMI I NDERIM KURTIT U SHPALL SOT NGA GJYKATA E APELIT ME VENDIM TË FORMËS SË PRERË SI I PALIGJSHËM!!! Tani është radha jonë të kundërveprojmë me Kallzimin ndaj 3 banditëve që e dhunuan Nderimin!

Kujtesë: Nderim Kurti është informaticieni që u masakrua dhe u burgos sps lexoi poezinë që shkroi vetë kundër EDvErit në Protestën e 15 Majit në Sheshin Skënderbej, për të cilën unë u gjobita me 50 milionë lekë 🙂!

Fotografia e Av Altin Goxhaj
Fotografia e Av Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.