Standard.al

Olti Curri e thotë troç: Ka burra që shkojnë me shoqen e gruas për…

0

Blogeri Olti Curri është shprehur se në Shqipëri ka ekzistuar gjithmonë “Miqësi me përfitim”, ose siç quhet në anglisht ”friend with benefits” por që tashmë ka edhe një emër. I pranishëm në “Trotuar” në Top Channel, Olti tha se në Shqipëri shumëm eshkujt, këtë ”shoqen me përfitime” e gjejnë tek mikeshat e gruas. “Ka njerëz që u duhet kohë për të njohur personin tjetër dhe për këtë gjë shërben shoqëria. Kështu që më pas tërhiqen nga tjetri dhe afrohen. E modës është që shumë burra të tërhiqen edhe nga shoqet e grave dhe të kenë ”friends with benefits” me të”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.