Standard.al

Zgjedhorja/ PD mbledh nesër Kryesinë në orën 11:00

0

Reforma Zgjedhore ka një marrëveshje tashë dhe sot u vendos në Këshillin Politik për hartimin e ndryshimeve ligjore të draftit që javës tjetër i kalon Komisionit të Posaçëm.

Pikërisht nesër në 11:00 kreu i PD, Lulzim Basha do të mbledhë grupin e punës së hartimit të këtyre ndryshimeve bashkë me Kryesinë e Partisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.