Standard.al

Tjetër vatër e COVID-19, India regjistron 10 mijë raste të reja në ditë

0

India është kthyer në një vatër të re të COVID-19 pasi po regjistron shifra të larta ditore.

Ditën e fundit India regjistroi 10 mijë raste të reja dhe totali i saj e kalon tashmë edhe Italinë.

Zyrtarisht India është vendi më i prekur nga koronavirusi në Azi edhe pse virusi lindi fillimisht në Kinë.

Ashtu si tek Rusia, edhe tek India bie në sy se ka numër të lartë infektimesh, 236 mijë e 657 të infektuar ndërkohë ai i viktimave mbetet i ulët në krahasim me Europën dhe SHBA-në, 6 mijë e 642.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.