Standard.al

Mehmeti: Qeveritë e dikurshme të ‘morinave’ do na duken patriotike në krahasim me këtë të ‘Listës Sërpska’

0

Shkrimtari Kim Mehmeti, në një koment të publikuar në faqen e tij të Facebook, i rikthehet edhe një herë çështjes së qeverisë së re në Kosovë, e cila sot hoqi edhe reciprocitetin me Serbinë.

“Pa kaluar as tre ditë të plota nga ardhja në pushtet, Qeveria e ‘Listës Sërpska’ nuk solli ndonjë vendim në të mirë të Kosovës por – mbase në shenjë besnikërie ndaj Beogradit që ia siguroi votat e deputetëve serb – pa kushte e hoqi reciprocitetin ndaj Serbisë!

Dhe e shihni se çka nënkuptojnë me proamerikanizëm Presidenti i Kosovës dhe politikanët namqorrë që i kontrollon ai: t’i shërbesh pa kushte Serbisë?!

Por mos u ngutni, sepse do mund të ndodhë që qeveritë e kohëve të Millosheviqit, me në krye ‘Morinat’ tanë, të ju duken atdhetare e patriotike, në krahasim me këtë që në kohë pandemie e dekretoi Presidenti i Kosovës, e të cilën e mirëmban ‘Lista Sërpska’ dhe e teledirigjon Beogradi!”, shkruan Mehmeti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.