Standard.al

Lorik Cana publikon peticionin: Nënshkruani për votën e Diasporës dhe Listat e Hapura

0

Ish- kapiteni i kombëtares shqiptare si rrallë herë më parë ka publikuar një peticion i cili ka lidhje me Reformën Zgjedhore e cila është kryefjala e politikës shqiptare kohët e fundit.

STATUSI NGA LORIK CANA

Të dashur miq, vëllezër dhe motra !!!

Në këtë kohë të vështirë, kur ne po përballemi me pandeminë e covid 19, dhe kujdesemi për familjet dhe miqtë tanë,

Kemi një dritare të shkurtër mundësish për të formuar të ardhmen e Shqipërisë përmes fuqisë së Votës së Diasporës.

Këshilli Politik për Reformën Zgjedhore do t’i bëjë rekomandimet e tyre Komisionit Parlamentar Shqiptar për Reformën Zgjedhore për Diasporën Votoni për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të planifikuara për 2021.

Ju lutemi nënshkruani këtë kërkesë, ndajeni me familjen dhe miqtë për të nënshkruar, qarkulloni me kontaktet tuaja, email dhe shpërndani në mediat sociale.

Stabiliteti dhe e ardhmja e Shqipërisë varet nga kjo!

Reforma zgjedhore aq e nevojshme për Përfaqësimin e Listave të Hapura dhe votimin e Diasporës në Shqipëri do të sjellë stabilitet politik, prosperitet ekonomik dhe do të pasqyrojë edhe vullnetin e vërtetë të njerëzve.

Kosova tashmë e lejon, le ta bëjmë në Shqipëri !!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.