Standard.al

Duncan Norman: Marrëveshja u mundësua prej dëshirës për kompromis, të gjithë hoqën dorë nga diçka

0

Ambasadori britanik, Duncan Norman eshte prononcuar menjehere pas marrëveshjes për Reformën Zgjedhore, duke u shprehur se palet arriten ne kompromis duke hequr dorë nga diçka.

Norman thotë se ky është vetëm fillimi dhe se nëse vijohet kështu atëhere ka shpresë për të ardhmen

”Kjo është një ditë e mirë në fund të një jave mjaft të gjate. Të gjithëve u është dashur të heqin dorë nga diçka. Marrëveshja u bë e mundur sepse të gjithë patën vullnet dhe dëshirë për kompromis. Ky është një mesazh i rëndësishëm për politikën.

Kjo marrëveshje është hap shumë i rëndësishëm për negociatat. Po ashtu hapi i rëndësishëm për zgjedhjet e Shqipërisë dhe zgjedhësit. Ky është vetëm fillimi. Në rast se kjo frymë kompromisi dhe bashkëpunimi do të vijojë atëhere jam shpresëplotë për të ardhmen.”- tha Norman.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.