Standard.al

Rindërtimi i Teatrit Kombëtar, AMT dërgon peticionin në Gjirokastër

0

Ndalesa e rradhës e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit ishte qyteti i Gjirokastrës.

Mbledhja e firmave për peticionin u bë në ambientet e jashtme të teatrit ”Zihni Sako’’, për rindërtimin e Teatrit Kombëtar, atje ku ishte dhe ashtu si ishte.

Si në çdo qytet tjetër edhe në Gjirokastër kanë qënë prezent dy vëllezërit Budina, aktori Neritan Liçaj dhe shumë artistë të tjerë, të cilët kanë bërë thirrjen e tyre për bashkim.

Përveç qytetarëve ka pasur edhe anëtarë lokal të PD-së e LSI-së. Krahas firmëtarëve ishin edhe ish-deputeti Vangjel Tavo,dhe ish-kryebashkiakja Zamira Rami.

Aktorët e tetarit ”Zihni Sako” nuk u bënë pjesë e thirrjes së artistevë dhe nuk ishin të pranishëm gjatë nënshkrimit të peticionit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.