Standard.al

E rëndë në Krujë, vriten dy vëllezërit

0
Ngjarja e rêndë në Krujë ka përfunduar me pasoja tragjike pasi kanë humbuj jetën 2 vëllezër. Ngjarja ka ndodhur në një zonë rurale disa minuta më parë dhe vëllezërit janë qëlluar me armë. Fshati Gramëz është tronditur nga ngjarja e cil ende mbetet e pazbardhur nga policia.
Lajm ne perditesim…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.