Standard.al

“Dy peshkatarët profesionistë, zënë në grep tre peshqit”, Goxhaj publikon foton ironizuese nga komisariati

0

Avokati Altin Goxhaj ka publikuar ne Facebook vendimin e pazakonte per gjoben 50 milione leke per organizim proteste.

Duke publikur edhe nje foto nga komisariati me 3 peshq ne dore, Goxhaj ironizon se karremat e hehdur 4 jave me pare kane zene Ramen, Lleshaj dhe Veliun.

Postimi i plote:

Më së fundi i kapëm 3 Peshqit që ju thamë 😀
DEL VENDIMI PËR GJOBËN 50 MELEONË LEKË PËR ORGANIZIM PROTESTE!
NË FAKT NUK ISHIM NE PESHKU 50 MELEONËSH! NE JEMI PESHKATARËT 😀

Nga Altin Peshkatari dhe Kastriot Peshkatari, Aleanca e Peshkatarëve të Pavarur 😀

Sot si 2 peshkatarë profesionistë, Avokati Altin Goxhaj me Kastriot Çipi kapëm më së fundi 3 peshq në Komisariatin Nr.1 te Komisioni i Gjobave ku kishim hedhur karremat 4 javë më parë dhe më së fundi zumë 3 Peshq, EDvErin, Gjeneral Leshin dhe Kontekstualistin ArdiVeliu me 2 karrema nga 50 meleonë secili, dmth me 2 gjoba kurth proteste që janë nga 50 meleonë secila 😀 😀 😀 Sekreti është që na duhej të konsumohej paligjshmëria e të gjithë gjobave të PLANdemisë me 2 gjobën më absurde atë prej 50 milionë lekë për protestë që të rrëzojmë gjithë gjobat e mijëra shqiptarëve si krejtësisht të paligjshme dhe të pavlefshme 🙂
Sot më ndiqni në 21:00 te @Zjarr Televiziom me Armir Shkurti te emisioni i tij I PA VARUR se do të jetë i paharrueshëm:
DO HAMË PESHQIT QË ZUMË LIVE 😀

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.