Standard.al

Tritan Shehu: Qeveria e re e Kosovës, mori sot përgjegjësitë e një qeverisje jo të lehtë

0

Nga: Tritan Shehu

Qeveria e re e Kosoves mori sot pergjegjesite e nje qeverisje jo te lehte.
Se pari duhet uruar Z.Hoti e kjo Qeveri per kete votbesim si dhe per nje qeverisje me sa me shume arritje te brendeshme per ate Republike, si dhe ne konsolidimin nderkombetar e rrugen europiane te saj.
Kosova tashme nuk eshte vetem realizimi i nje aspirate lirie, por eshte dhe nje realitet shume i rendesishem per sot e te ardhmen, jo vetem per qytetaret e saj, shqiptaret ne terresi, por dhe per stabilitetin, integrimin e zhvillimet pozitive te Rajonit tone.
Pa dyshim sfidat jane te medha e te veshtira para saj, ashtu si perpara te gjitheve ne, por dhe sukseset qe mund te arrihen do te jene madhore e me rendesi historike, nqs te parat do te perballohen me vizion, guxim e me “fytyren” te mbajtur drejt Europes e Perendimit.
Pune te mbare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.