Standard.al

“Statujën e kanë vjedhur në Shqipëri që e kanë shqyer”/ Delvina: Lloj lloj reformash të dështuara dhe para të harbuara…

0

Nga Avni Delvina

Grafike nga cikli “Statuja e vjedhur”
Statujen e kane vjedhur ne Shqiperi qe e kane shqyer. Kete e ka thene dhe Judicial Watch me Tom Fitton ne raportet e saj….Lloj lloj reformash te deshtuara dhe para te harbuara, sa qe shqiptaret kur degjojne emrin reforme, llahtarisen, dhe marrin valixhet dhe ja mbathin refugjate neper bote….edhe ne Polin e Veriut….Hajde se paguajne taksapaguesit amerikane…Ne grafike jepet Statuja dhe nje hajdut qe po i vjedh canten me leke brenda territorit shqiptar…..

Fotografia e Avni Delvina

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.