Standard.al

Shpërthen avokati para rajonit të policisë: Gjoba 50 mln pse protestova te sheshi

0

Nga Avokati Altin Goxhaj

 

GJOBA 50 MILIONË PSE PROTESTOVA NË SHESHIN SKËNDERBEJ 😀

PËR JURISTËT E KRISTALIT QË MBAN KAPTERR RAMIU NË KRYEMINISTRI:
JA PSE ËSHTË E PAVLEFSHME 🙂
Tani do paraqitem para Komisionit të Policisë së Gjeneral Leshit për Gjobën për protestën e 15 Majit në Sheshin Skënderbej e cila çitohet ti referohet pikës 2 të Nenit 3 të Aktit Normativ nr 3 dmth ekzaktësisht pa plus pa minus fiks 50 milionë lekë 😀 😀 😀
Në fakt kjo ështc gjobë e pavlefshme dhe sot jam pikërisht këtu për të dhj.. gjithë PLANdeminë e Covid19(84) të EDvErit duke sjellë një dosje me 140 fletë me fakte dhe prova dhe referenca se si pika 2 e nenit 3 të Aktit Normativ nr 3 është e pavlefshme dhe asnjë polici dhe asnjë shqiptar nuk mund ti referohet kësaj pike 🙂
Kam 2 javë që ju them kam dal për peshk dhe kjo është balena që ju kam thënë 😀
Për ta bërë më të qartë për ju po ju them se kjo gjobë prej 50 milionë lekësh është gjoba më e madhe në 30 vjet (siç e shihni gjoba më e madhe ndaj importit të mishit të skaduar që konsumohet nga mijëra konsumatorë është nga 10 deri në 20 milionë lekë të vjetra ndërsa ajo e protestës fiks 50 milionë 😛
Ju kujtoj edhe se kjo gjobë përllogaritet 100 vjet për tu paguar ns ke një rrogë minimale dhe për pavlefshmërinë e saj juridike dhe faktike këtë është shprehur qartë jo vetëm legjislacioni shqiptar (Kodi i Proçedurave Adminbistrative në Nenin 12 për Proporcionalitetin) por edhe Gjykata e Strasburgut duke rrëzuar një gjobë prej 5300 eurosh në Serbi që i ishte vënë një pensioniste që paguhej sa një rrogë mesatare në Shqipëri 😀 Ndërsa te ne EDvEri i Soros me firmën miratuese të Mic Sokolit të Kushtetutës dhe heshtjen epike të Lylit të Soros, e ka vënë mbi 40 mijë euro 😀
Besoj e kuptoni këtë punën time të peshkatarit 😀 Këta idiotët e Soros pasi më bënë rekordmen europian me 22 gjyqe dhe kallzime penale që kur fillova luftën me Soros, sot vendosën rekordin e ri kombëtar duke më vënë gjobën më të lartë në Historinë e Shqipërisë prej 50 milionësh se pse dola në Sheshin Skënderbej bashkë me 40 trima në 15 Maj kundër Diktaturës veç 200 metra larg tubimit të Veliaj në 1 Qershor në inagurimoren e Parkut Rinia me mijëra socialistë apo për 5 Maj që mbushën Shqipërinë për Qemal Stafën 😀
Sot kam seancën e parë në Rajonin Nr 1 me Komisionin e paligjshëm të Policisë dhe nëse këta nuk e kuptojnë që unë jam peshkatari që kam hedh rrjetat dhe grepat për SaTrapin e Surrelit, Gjeneral Leshin dhe Ardi Veliun e kontekstit, dhe e vazhdojnë budallikun e Rilindjes, ditë më pas do paraqitem në Drejtorinë e Policisë ku kam përgatitur një spektakët të paparë me kolonën sonore “EDI NA ÇAU NA ÇAU…” 😀

P.S. Në fakt materiali im me 140 fletë do tu çohet edhe ndërkombëtarëve për t’ju treguar se sa më vlen lëkura: 22 gjyqe dhe kallzime penale nga Soros dhe rekordmeni europian dhe kombëtar i gjobës më të çmendur që mund të japë një vend në diktaturë: 100 vjet për ta paguar 😛 (kuptohet që gjoba do bjerë por kjo tregon se pfarë fshihej në të vërtetë pas PLANdemisë së Soros)

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.