Standard.al

Përfundon takimi, Yuri Kim deklaratë për mediat: Çdo palë duhet të japë më shumë që Shqipëria të fitojë

0

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim deklaroi mbrëmjen e sotme se nuk është arritur një marrëveshje mes palëve.
“Çdo palë duhet të japë në mënyrë që Shqipëria të fitojë. Çdo palë dha dhe çdo palë fitoi. Populli shqiptar mund të fitojë akoma më shumë. Çdo palë dha por më duhet t’i japë merita të veçanta partisë në pushtet”,– tha Yuri Kim, në një deklaratë për mediat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.