Standard.al

“Më kushtoi shumë dhimbje, por jam i lumtur që ndodhi…”/ Tayson i kafshoi veshin, habit me deklaratën e tij Holyfield

0

Ja kafshova veshin sepse doja ta vrisja’ kështu është shprehur kampioni i peshave të rënda Mike Tayson kur tregoi për episodin e tmerrshëm të 28 qershor 1997 në ring në Las vegas.

Megjithesë kanë kaluar 23 vite tani vjen një deklaratë befasuese nga Evander Holyfield dhënë revistes ‘Times’.

‘Më kushtoi shumë dhimbje, por jam i lumtur që ndodhi ka deklaruar Holyfield- sepse më dha mundësinë të kuptoj se çfarë është falja dhe të flas për të. Ajo që njerëzit nuk e dinë është se Majk ka shumë më tepër kulturë nga sa mund të mendohet. Ata mendojnë se ai është një i çmendur, në realitet ai sot është biznesmen.Kur plakesh nuk je më i njejti person’.i.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.