Standard.al

“Cila është pika ku skanë rënë dakord, çfarë u pranua dhe çfarë jo?!”/ Bushati: Çfarë kuptuat nga deklaratat e Yuri Kim dhe Bashës??!

0

Nga Andi Bushati

 

Kimi dhe shoku vet Luli nuk mund të dalin para publikut dhe të flasin me gjuhë të denjë për mafiozët që komunikojnë me kode shantazhuese.

Nëse shfaqen para shqiptareve për të folur duhet të kenë mirësjelljen të thonë pse, topi është në një fushë?

Cila është pika ku skanë rënë dakord, çfarë u pranua dhe çfarë jo?

Doni një prove që komunikimi i tyre qe i fëlliqur dhe aspak ne dobi të publikut: bëjini një pyetje vetes çfarë kuptuat nga dy deklaratat e mbrëmjes?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.