Standard.al

Reforma Zgjedhore/ Yuri Kim thërret në takim grupin negociator

0

Zyra e shtypit e ambasadës amerikan në Tiranë, konfirmoi se ambasadorja Yuri Kim ka thërritur në takim ekipin negociator dhe ambasadorët e BE, OSBE dhe atë të Britanisë së Madhe. ”Ambasadorja ka thirrur një mbledhje me të 4 aktorët e Këshillit Politik, OSBE, BE, dhe Britaninë e Madhe, për të ofruar një vlerësim të dorës së parë për negociatat dhe të sigurojë që reforma të përmbyllet, në përputhje me rekomandimet e ODIHR”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.